• Δισπηλίο Καστοριάς
  • 24670-85384
  • 12:00-00:00

About Us

 OUR STORY

Tο εστιατόριο θαλασσινών Γαϊτάνης, μια οικογενειακή επιχείρηση, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1997. Ο πατέρας Γιώργος και η μητέρα Έλλη και  με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης εκτελούν άψογα και τις πιο απαιτητικές συνταγές. Η αγάπη για την κουζίνα μεταδόθηκε και στα παιδιά της οικογένειας Κώστα και Τάσο οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, έπειτα από σπουδές μαγειρικής ανέλαβαν δράση στο εστιατόριο. Το εστιατόριο αποτελεί το πιο φημισμένο εστιατόριο θαλασσινών στο Νομό της Καστοριάς, και όχι μόνο, καθώς παρέχει στους επισκέπτες τα πιο φρέσκα θαλασσινά, τα οποία προμηθεύεται από την Λευκάδα και την Χαλκιδική. Η επιθυμία των ιδιοκτητών να εξυπηρετούν όλους τους επισκέπτες, ακόμα και τους φίλους του κρέατος, τους οδήγησε στην προσθήκη και επιλεγμένων κρεατικών στο menu.

Ψάρια

Τα πιο φρέσκα ψάρια καταφθάνουν καθημερινά στο εστιατόριο μας.

Ο χώρος μας

Φροντίζουμε να παρέχουμε ένα ζεστό και πολυτελή χώρο σε όλες τις εποχές. 

Νέες γεύσεις

Εξελισσόμαστε συνεχώς δοκιμάζοντας νέες συνταγές και γεύσεις.

Events

Wine events και κάθετες γευστικές δοκιμές κρασιών για τους φίλους του οίνου.

Εξυπηρέτηση

Η σωστή εξυπηρέτηση αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του εστιατορίου.

Πρώτες ύλες

Φρέσκα λαχανικά και πρώτες ύλες επιλέγονται με προσοχή για το πιο ποιοτικό μαγείρεμα

 OUR SERVICES

Μοναδικές γεύσεις

Η εμπειρία μας στο χώρο της εστίασης μας έχει δώσει την άνεση δημιουργίας καινούριων πιάτων και γευστικών συνδυασμών που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες μας.

Εξυπηρέτηση

Βασικό μέλημα μας είναι η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, γι' αυτό και προσπαθούμε καθημερινά όλοι οι επισκέπτες μας να έχουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Φρέσκα προϊόντα

Αναζητούμε τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες για την δημιουργία των πιάτων μας, με έμφαση στα θαλασσινά τα οποία προμηθευόμαστε καθημερινά από παραθαλάσσιες περιοχές.

Κώστας Γαϊτάνης

Στο εστιατόριο μας βασικός στόχος είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε και η εύρεση των αγνότερων υλικών.

Τάσος Γαϊτάνης

Φροντίζουμε καθημερινά για την σωστή εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας ώστε να έχουν μια ξεχωριστή εμπειρία στο εστιατόριο μας.

OUR LAST WINE EVENTS

 

TYPE & ENTER: